Reklama
  • #LEGO
  • 2 min.
  • 23.10.2021

Tomáš Letenay - Navrhol gitaru z kociek LEGO, ktorú si môžeš kúpiť | TECHTALKS

Roman Calík

Priatelia máme pre vás nový diel TECHTALKS, tentokrát s úspešným Slovákom Tomášom Letenayom, ktorý navrhol gitaru z kociek LEGO. Ako sa mu to podarilo? Bude z Tomáša LEGO dizajnér?

Tomáš Letenay je Slovák, podľa ktorého LEGO – najväčší výrobca hračiek na svete, vyrobilo jednu z najnovších stavebníc LEGO Ideas Fender Stratocaster. Nebol to však Tomášov prvý návrh, na stránke Ideas to skúšal už skôr.

Ako sa Tomáš dostal k stavebnici LEGO? Prečo z kociek LEGO navrhol práve ikonickú gitaru Fender a čím zaujal natoľko, že dnes si túto stavebnicu môžete kúpiť aj vy? Rozhodne vám odporúčame pozrieť si aj profil Tomáša na stránke ideas.lego.com, kde nájdete aj ďalšie skvelé modely, ktoré navrhol.

Pozrite si

Veľký úspech v LEGO svete! Gitarový set navrhol Slovák Tomáš Letenay

LEGO je stavebnica nielen pre deti. Presvedčili sme sa o tom aj v našej redakcii, kde milujeme LEGO a vždy keď máme voľnú chvíľu radi skladáme. Preto bola diskusia s Tomášom mimoriadne príjemným rozhovorom, ktorý ak by sa dalo, ani neskončíme. Tomáš je skvelý človek a má mimoriadny talent.

Ak tiež radi skladáte nielen z kociek LEGO, rozhodne si pozrite náš TECHTALKS s Tomášom. Tomášovi k stavebnici gratulujeme, sme radi, že sa mu splnil sen.

TECHTALKS by TECHBOX už aj s najnovším dielom s Tomášom Letenayom, nájdete aj na Apple Podcastoch či Google Podcasts. Samozrejmosťou je Spotify, no nechýbajú ani ďalšie obľúbené platformy ako Pocket Casts, RadioPublic, Breaker a Anchor. Môžete si tak vybrať podľa aplikácie, ktorú najradšej na podcasty používate.

Ďalšia story
Zatvoriť

Newsletter

Ďakujeme za váš záujem! Odteraz vám už neunikne žiadna novinka.
Ľutujeme, ale váš formulár sa nepodarilo odoslať.