Reklama

Aonic vydal slúchadlá bez tradičného háčika za ucho. Vydržia až 7 hodín

Zdroj | Shure
Michal Sobek
Zdroj | Shure
Zdroj | Shure

Spoločnosť Shure dobre pozná každý audiofil. Ich slúchadlá sa vyznačujú nadpriemernou kvalitou zvuku. Nový model Aonic Free už nemá klasický háčik za ucho a vydrží až 7 hodín počúvania hudby.

Pozrite si

Shure má nový odolný model bezdrôtových slúchadiel zo série Aionic

Vďaka absencii háčika, ktorý slúžil na lepšie upevnenie slúchadla v uchu, tento model vyzerá viac tradičnejšie ako bežné bezdrôtové slúchadlá.

Slúchadlá majú konštrukciu s vymeniteľnými gumenými nadstavcami, ktoré lepšie izolujú vonkajšie zvuky. To sa bude hodiť, keďže tento model nedisponuje funkciou aktívneho potlačenia okolitých ruchov (ANC).

Samotné telo slúchadiel je trochu väčšie ako bežné modely a môžu byť trochu nápadnejšie. Tvar slúchadiel je však prispôsobený tomu, aby vám ešte lepšie držal v uchu.

Výrobca sľubuje kvalitný audio zážitok spolu s hlbokými basami. Je tu aj široká paleta kodekov ako aptX, AAC a SBC. K zariadeniu ich pripojíte pomocou technológie Bluetooth 5.

Na samotnom tele slúchadiel sa nachádzajú malé tlačidlá určené na ovládanie hudby. Tieto gestá si môžete prispôsobiť v aplikácii ShurePlus PLAY. Okrem toho v nej nájdete aj prispôsobenie režimu priepustnosti a nastavenie upozornení.

Vo väčšom tele sa však nachádza aj väčšia batéria. Samotné slúchadlá vydržia hrať na jedno nabitie až 7 hodín, čo je slušný výsledok. Nabíjacie puzdro im dodá ďalšie dve plné nabitia, čím sa dostávame na 21 hodín kombinovanej výdrže.

Zdroj | Shure

Puzdro disponuje moderným konektorom USB-C aj funkciou rýchleho nabitia. Slúchadlá stačí doň vložiť na 15 minút a máte k dispozícii ďalšiu hodinu hudby.

Model Aonic Free si môžete kúpiť oficiálne na stránke výrobcu. Ich cena je 199 dolárov, čo na takto vybavené slúchadlá nie je vôbec zlá ponuka. V balení sa nachádzajú samotné slúchadlá, nabíjacie puzdro, 3 veľkosti gumených nadstavcov a USB-C kábel.

Pozrite si

4 veci, pre ktoré budete chcieť Xiaomi Mi Smart Air Fryer aj vy

Zdroj
Ďalšia story
Zatvoriť

Newsletter

Ďakujeme za váš záujem! Odteraz vám už neunikne žiadna novinka.
Ľutujeme, ale váš formulár sa nepodarilo odoslať.